Kantoor Oost speciale projectinformatie

 

VCA systemen

VCA handboeken worden door ABC aangeboden via een eigen (beveiligd)  intranet, waarmee onze klant overal kan beschikken over de juiste informatie.

Onze nieuwe intranetwebsites voor de klant zijn uiteraard responsive en kunnen ook op ene smartphone of tablet prima worden gebruikt.

Zie bijvoorbeeld :  https://schulte.adviesgroepabc.nl   (alleen voorpagina)  Hosting van deze intranetsites wordt voor een zeer laag bedrag gedaan.

 


VCA opleidingen

De meest gevraagde opleiding is de combi 2 x 4  uur lijfelijk onderwijs en daarnaast het gebruik maken van onze VCA toetsen / oefen website .

Het zal ongetwijfeld ook liggen aan onze goed gemotiveerde cursisten (vaak in het oosten van het land), maar we denken toch ook wel aan de manier van les geven en de hoe we onze cursisten prikkelen om toch vooral ook het lesboek en de oefensite door te nemen..  Het resultaat mag er zijn.

Resultaten:  VCA VOL 99% score   VC basis > 92 % score !!    Gemeten over honderden cursisten!

 

ISO 9001-2015

De ombouw van ISO 9001-2008 naar versie 9001-2015 hebben we al regelmatig zeer succesvol uitgevoerd en wordt ook hier via een intranet website aangeboden. Vaak gekoppelt met een BRL erkenning. Dit is uniek!

De systemen moet u hebben zien werken om te snappen dat dit voor alle partijen voordeel oplevert.

 

Risico Inventarisatie

Ons meest verkochte systeem. Altijd aangepast naar de branche en zeer duidelijk voor alle partijen én met duidelijk aangegeven wat de klant kan en mag doen en wat uitbesteed moet worden... Helder en transparant.