Het toepassen van de VCA normen en opleidingen levert vandaag de dag voor veel opdrachtgevers de zekerheid dat aantoonbaar veilig wordt gewerkt. Door de toenemende "wie is verantwoordelijk voor wat" vragen uit onze samenleving bleek dit een goede wijze om verantwoordelijkheid te verplaatsen.

Om een certificering te verkrijgen voor bijvoorbeeld VCA* of VCA** zijn niet alleen procedure handboeken nodig, maar is ook een gemotiveerde organisatie nodig!

VGM checklistVaak is het een te grote belasting voor de aanwezige managers om dit "er even bij te doen" en is een reële mogelijkheid het afspreken van zogenaamde projectondersteuning. Zo bent u een minimum aan tijd kwijt tijdens de opzet ervan en zijn uw key-managers toch betrokken bij het geheel.

Hierbij zal de ABC consultant samen met de opdrachtgever het project definiëren en de bestaande managers ondersteunen en helpen bij de opzet en implementatie van het betreffende systeem, met de bijbehorende procedures, trainingen en presentaties aan de uitvoerenden.

Opleidingen:
ARBO-ABC verzorgt op locatie (vanaf 8 personen) de trainingen voor de VCA basis en de VCA VOL opleidingen! Onze cursusleiders weten hoe het er in de praktijk aan toe gaat en zorgen voor een aandachtig gehoor! Voorkeurtijden voor deze training is van 16.00 - 20.00 uur, maar elke andere tijd is in overleg mogelijk!

 

VCA*/** begeleiding
ARBO-ABC verzorgt voor de bedrijven het bedrijfseigen handboek en verzorgt tevens alle noodzakelijke documenten en controles. Wij garanderen dat ons handboek en gebruikte documenten 100% audit waardig zijn! Deze garantie krijgt u niet zomaar, door de vele jaren ervaring kennen wij het klappen van de VCA zweep van haver tot gort!
Dat is uiteraard in uw voordeel!

 

Onderhoudsafspraak VCA
Omdat er regelmatig zaken moeten worden aangepakt of gewijzigd en bovendien elk jaar een probleemloze audit gewenst is, sluiten veel klanten met ons een VCA onderhoudsafspraak af. Hierbij controleren wij regelmatig of aan alle verplichtingen wordt voldaan en helpen wij dit op te lossen! Als dat niet praktisch is....